Теги: #Футбол #МатчПрогноз2021
МАТЧ - ПРОГНОЗ 2021
Сообщений 1 страница 30 из 47
Поделиться132021-06-11 13:33:24
Всім привіт! От і наступив наш довгожданий турнір Матч-прогноз 2021р. Чемпіонат Європи це турнір, який може бути складно прогнозований, адже суперники тут приблизно рівні в групах ( на відміну ЧС). На сьогодні у нас турнір рекордний (11 учасників - призовий фонд 2200 (не пишу чого нехай для гостей форуму буде сюрприз!!! ) та досить довгий й має (51 матч ) майже як ЧС (64 матчі) .
У нас на сьогодні тільки один дебютант це Главицький Андрій з чим його хочу привітати та побажати успіху!!! Всі решту це вже "биті" вовки ,які вже понюхали пороху перемог та поразок на наших турнірах... Якщо проаналізувати попередні турніри, то зразу впадає у погляд Главицький Олександр (найтитулованіший наш учасник) , який якщо вгадує чемпіона то виграє турнів , якщо ні то навіть в трійці його немає... Все або нічого - мабуть девіз Олександра! Слід відзначити Томківа Андрія, який на кожному турнірі багато вгадує ВП , але з ТРМ якось не складалося... Я б його назвав чемпіон по ВП! Також відзначу одного з фаворитів турніру Піцківа Володимира , який вигравав турінір (ЧС14 та бронзу ЧС-18) Я б сказав , такій собі експерт по Чемпіонатах Світу! А зараз ЧЄ... Ще у нас є найбільш бронзовий учасник Косовчич Роман (Євро12, ЧС-14).. Цікава тенденція ,що за чотири турніри у нас тільки є учасники, які були по два рази в призових місця ( Главицький , Косовчич , Піцків , Приймук) чи буде серед них лідер ми дізнаємося за місяць (а можливо хтось приїднається до них) ! Також цікавим є те ,що є ще 3 учасники ,які грали у всіх турнірах (Косовчич, Главицький, Приймук-аж самому дивно ,що я в цьому списку )) Важливо відзначити Триюду, Мельника, Мигаля , Шишлова та Пантелюка ,які дуже часто на початку турніру та в середині займають провідні позиції та досить гостро конкурують! Гадаю на цьому турнірі буде боротьба серйозна не тільки під час матчу на полях , але і біля телевізорів з бокалом пивка та вайбером в руках... Бажаю ,щоб ваші команди не підводили та результати заходили як пиріжки - один за одним! Моя повага Вам! Стартуємо сьогодні о 22:00! Слава Україні!
Поделиться172021-06-16 12:59:49
Всім привіт! От вже можемо підбити певні підсумки після першого туру нашого чемпу! Для більш наочної картини, я взяв за базу попередній наш турнір у 2018 р. Що цікаво , лідер той самий і його очки... правда кількість матчів зараз менша , а отже буде прогрес! З таблиці видно ,що Точні Результати Матчів не дуже йдуть нашим гравцям... Зате Вгадані Події на рівні! Середня кількість набраних очок майже тотожна! Що цікаво навіть різниця між лідером та 11 місцем фактично однакова , що була в 2018 році! Зараз у нас класний середній показник по НП не вгаданих подій - 5,36 проти 9 у 2018 р , отже зараз ми менше помиляємося чим три роки назад! Все тільки починається , бажаю Вам успіхів у другому турі Матч - Прогнозу!
Поделиться222021-06-21 15:38:16
Відомий карикатурист Омар Момані пожартував над поєдинком групового етапу Євро-2020 Нідерланди — Україна (3:2).
Момані зобразив авторів голів, які катаються на американських гірках.
Причому вирази облич Андрія Ярмоленка і Романа Яремчука, які забивали за Україну, нерадісні...
Поделиться232021-06-21 19:20:41
Скоро Італія...
Поделиться242021-06-22 01:25:09
Перед нами екватор турніру , далі почнеться саме цікаве... Якщо проаналізувати середні очки вгадування, то вони майже тотожні... Але... Якщо порівняти різницю між 1 місцем та останнім , то вимальовується ціле провалля... 2018 -11 очок , а вже зараз всі - 21!!! Така собі рулетка.... хм.. Якщо ТРМ - плюс/мінус ,то ВП відчутна різниця... Хоча і база матчів різна... Саме цікаве те ,що якби була машина часу й того лідера в 2018 році перенести сюди з його середнім показником вгадування ,то він би мав зараз не дуже міцне третє місце... Навіть ,якщо Ви внизу таблиці... то це розцінюйте, як хороший ривок перед фінішем... У 2018 році ,мені вдалося такий спурт ... Де ще до фіналу - став лідером турніру!!! Тому вірте у свій " Сome back"!!! Ясно одне, що час розгойдування минув... І зараз ,як наші футбольні збірні, так й наші гравці , включать наступну передачу швидкості вгадування Точних Результатів! Буде ще той Форсаж!!!!
Поделиться292021-06-25 15:47:00
Доброго дня , шановні учасники турніру "Матч - Прогноз 2021" ! Ми виходимо на кульмінаційну пряму , де вже починається саме інтересне... Я б це пов'язав з шаховою партією , де зараз на віз золота стають власні найкращі ходи та ходи суперників... Мій прогноз ,що до самого фіналу за трійку, будуть боротися 7-8 учасників.. Коли дивишся на турнір в цілому на етапі перед 1/8 то слід зазначити найвищу конкуренцію по вгадуванню - 0,81 проти 0,69 та 0,66 в минулі турніри.. Про ,що можна говорити , якщо лідери з минулих турнірів , зараз би не увійшли навіть в трійку! Складно пояснити це... Чи учасники стали кращі чи можливо цей ЧЄ є більш читабельний? Цікаво , було б почути ваші думки... Ясно одне, що шанси на боротьбу за призи , зберігають усі та 1/8 нам подарує цікаві моменти, тим більше лідери тепер викладатимуть швидше чим інші , а отже є шанс їх обійти , особливо це буде цікаво з пів фіналів... Мммм... То ще буде!